Gratis lesmateriaal

Op dit deel van de site kunt u training materiaal gratis downloaden, maar ook aanvullende onderwerpen bekijken. Ik heb geput uit aantekeningen welke ik heb gemaakt tijdens de lessen van Dienend Doorgeven. Tal van leraren hebben we mogen begroeten, zoals Nico Rasch, Hans van Soest, David Koster. Ik wilde eerst alles uitbrengen in een boekwerk, maar heb besloten om alle aantekeningen op deze site te zetten. En het is gratis

De lessen zijn onderverdeeld in lessen in boekvorm, en lessen per onderwerp.

De lessen in boekvorm zijn downloadable, de rest te bekijken. En iedere week worden de onderwerpen uitgebreid en toegevoegd. Mocht u ook een interessante les hebben, aanvulingen of praktijk voorbeelden, mail het me toe als tekst document.

Gratis? Ja gratis. Ik wil graag mijn kennis delen met anderen.

Maar, ja daar is die weer de maar..., ik wil vragen om te overwegen, na lezen van de lessen, wat deze les u waard is, en dan uw gift over te maken naar onderstaande bankrekening. Al is het maar 1 euro. Gewoon van u, als een blijk van waardering.

En wat is nu 1 euro voor zoveel informatie?

Voor de een kan het heel veel zijn, het verschil tussen het kunnen kopen van een brood of niet. Maar voor de ander stelt het niets voor, omdat hij of zij meer verdient.

 

In het eerste geval schroom niet en download de materialen, in het tweede geval, wat is het u waard? In het boek staat hoe u uw donatie kan overmaken.

 

Gratis en voor niets, maar met veel liefde gemaakt, voor vrijwilligers in God's Koninkrijk.

 

Aan u de keus!

 • Deel 1 Handboek Introductie

  Deel 1 van dit handboek (meer delen volgen).

   

  Een algemeen deel, over waarom media en waar het aan moet voldoen. Vraag dit deel nu aan!

   

  Vul onderstaande formulier in, om het document te kunnen inzien. Daarna kunt u het downloaden door op de download knop van uw pdf reader te klikken.

  Formulier verzenden...

  Er is een fout opgetreden in de server.

  Formulier ontvangen.

 • Deel 2 Handboek Kerkdiensten opnemen

  Deel 2 van dit handboek (meer delen volgen).

   

  Opnames van kerkdiensten, wat komt er bij kijken, wat kan ik ermee?

   

  Vul onderstaande formulier in, om het document te kunnen inzien. Daarna kunt u het downloaden door op de download knop van uw pdf reader te klikken.

  Formulier verzenden...

  Er is een fout opgetreden in de server.

  Formulier ontvangen.

 • Deel 3

  In voorbereiding

mr.versteeg@home.nl

+31(0) 6 415 73 027